Historic Grand Race Ahvenisto 21–22.08.2021

Aika-ajot:Timo ja Niko kärjessä. A-P saannut Laurilta (A-P:n poika) kartingista vapaan viikonlopun ja tullut mukaan Ahvenistolle. Reima jatkaa kärjen lähestymistä. Teemu laittanut kesän aikana autoa kuntoon ja noussut jälleen kärkeen mukaan. Kimillä alkukauden ongelmat takana ja nyt on laite taas tikisssä. Perjantain harjoiutuksissa Huupponen perinteen mukaisesti nypyn jälkeen auto remonttikuntoon. Etukelkka ja keula kurtussa ja keula rakennettu kokonaan uusiksi perjantai iltana. Rauhalalla uusi moottori, toivottavasti nyt kestää.

Aika-ajon tulokset

Kisa1: Kisa ajettiin puoliksi sateella. Lähtöön järjestäydyttäessä näytti tulevan kuiva keli, mutta jo toisen kierroksen aikana vettä rupes tulemaan ja vauhti hiipumaan. Kärjessä kovat sadekisan osaajat järjestyksessä Niko, Timo ja Teemu. Reima neljäntenä. Vain Huupposelle 15 sec lähtörankkua, vaikka siellä vähän muutkin taisi pientä ennakkoa ottaa 😊. Kimillä auto kulkee, ja parempaan olisi ollut evästä ilman sateen yltymistä. AP:llä  harmittava keskeytys.

Ensimmäisen kilpailun tulokset

Kisa2: Sunnuntaina päästiin ajamaan kuivalla kelillä. Kärkikolmikko Timo, Niko ja A-P. Hennan kauden ainoa kisaviikonloppu kruunautui nelossijalla. Mekaanikko laittanut auton kuntoon ongelmista huolimatta. Reima kävi tarkistamassa varikkomäen mustikkapaikat kutoskierroksella. Teemulle keskeytys, taisi kannen tiiviste mennä.

Toisen kilpailun tulokset

Incar kuvaa viikonlopun kilpailuista