Kauden kilpasarjat

Minitonni cup mestaruuden lisäksi ajetaan tiimipisteistä ja pappasarjaa. Kultainen ananas kiertää ja 5:llä kiinnityksellä rumiluksen saa omakseen. Lisäksi osallistutaan HRF ratasarjaan, johon Minitonni tiimiläiset voivat ilmoittautua ensimmäiseen kisaan asti.
Huom! Säännöissä on Cup osallistumisen kohdalla virhe, yleisissä tiedoissa asia on oikein. Ilmoittautuminen pitää tehdä Mini Cup sarjaan. HRF jäsenyys sovittiin pakolliseksi kun siirryimme kilpailemaan HRF kisoihin. HRF sarjaan ilmoittautuminen ei maksa erikseen ja sen kärki palkitaan HRF gaalassa.

Tiimikilpailu

Tällä kaudella ajetaan myös tiimipisteistä. Kuljettajaparin cup pisteet lasketaan yhteen, ja eniten pisteitä keränyt tiimi on mestari. Sopikaa kenen kanssa muodostatte tiimin ja keksikää sille nimi. Kauden lopussa tiimit palkitaan kunniaplakaatein ja ehkä jokunen palkintokin on tarjolla.
Tiimisarjan tavoitteena on kannustaa kisailijoita osallistumaan kauden aikana niin moneen kisaan kuin mahdollista. Lisäksi tavoitteena on osaamisen ja tietämyksen jakaminen.

Pappasarja

Yli 50v kuljettajat ajavat myös pappasarjaa. Pappasarjaan saa osallistua sinä vuonna kun täyttää 50.

Kultainen ananas.

Ensimmäisen kilpailun 11. saa kiertävän kultaisen Ananaspalkinnon. Kun kiinnityksiä on 5kpl palkinnon saa pitää. Se on tosi ruma!