Botniaring 13-14.5

Ensimmäinen viikonloppu takana. Niko voitti molemmat lähdöt. Kimi oli ekassa toinen, ja keskeytti toisen lähdön koneen ylikuumenemisen takia. Reimalla ekassa toimi auto hyvin, toisessa rupes jo hyytymään. Saldona kolmas ja viides sijoitus. Juhalla auto rallattaa iloisesti, cupin neljäntenä ensimmäisen viikonlopun jälkeen. Toisen lähdön neljäs sija on Juhan paras sijoitus. Ari ajoi toisessa kisassa toiseksi ja ekassa 5. Cup sijoitus komeasti toinen tällä hetkellä. Hennalla taisi vesiproppu irrota ensimmäisessä lähdössä, toisessa komeasti kolmas sija. Benne ajoi hienosti ensimmäisessä viikonlopussaan molemmissa lähdöissä maaliin.

Aika paljon oli murheita. Janne Huupposella ja Jarilla laatikko-ongelmia, Maxin autossa joku asennusongelma ja Tuomolla kannessa häikkää. Juholalla lähti kiertokangen laakeri pyörimään samaa tahti kampiakselin kanssa.

Seuraava kilpailu on vasta heinäkuun toinen viikonloppu 8.7 Ahvenistolla. Kamat kuntoon ja ei kun kovaa menoa. Ainakin Hartukset tulee mukaan ja saa nähdä saiko Anssi lisenssilleen jatkoa verbaaliakrobatialla.

Ohessa tämän hetkinen Cup tilanne.