Kauden 2023 avaus 13-14.5 Botniaring

Kauden avaus  on edessä ja  13-14.5 avataan sirkus Jurvassa. Osallistujia on taas  yli  20, joka on hyvä määrä laadukkaan viihteen tuottamiseksi katsojille  ja tarjoaa jokaiselle kilpailijalle vastustajan. Kauden pääsponssori on Koskinimport.

Timo Uotila, edellisten kolmen kauden mestari. Osallistuu tähän kauteen Carita Larjovuoren autolla. Viime vuonna omaan tuli pientä hittiä, jota ei vielä ole saatu korjattua.

Niko Hirvonen, edellisten kausien Timon kovin  haastaja. Tällä kaudella taas haastetaan Timo. Vähän parempaa onnea ja mukana mestaruustaistelussa.

Kim Mattsson. Viime vuoden yllättäjä kolmannellla sijalla. Autosta löydetty vieläkin lisää parannettavaa vaikka siitä rakennettiin täydellinen 2019. Kimi rakentanut neljä autoa  alusta loppuun, ja lupauksista huolimatta, että nyt riittää, niin on ostettu ”vara-auto”. Tästä ruvetaanrakentamaan Valkeakoskelaiselle MiniTonni lupaukselle kisa peliä.

Janne Juhola aloitti viime vuonna kisat  kauden toisesta viikonlopusta ja ajoi neljänneksi. Kymiringillä vauhti oli sitä luokkaa,  että Timo ja Niko saa haastajan.

Jari Lahti parantaa varmasti tänä vuonna. Viime kausi meni vähän pieleen piilevän teknisen vian takia, joka löydettiin talven aikana. Nähdään varmasti podiumilla.

Ari-Pekka Sillanpää on varmaa mestaruusainesta. Talvella harmittava loukkaantuminen, joka rajoittanut valmistautumista tähän kauteen, eikä osallistu kaikkiin kisoihin.Rakennellut Lauri-pojalleen autoa talven aikana.

Reima Perho päättänyt parantaa reilusti ja tavoitteena  haastaa Niko ja Timo. Autoon tehty aikamoinen määrä parannuksia ja muutoksia, jolla saadaan vauhtia ja ajettavuutta parannettua.

Juha Tunturivuori, viime vuoden kehittynein kilpailija ajaa taas täyden kauden.

Max ja Nora Svensson ajaa täyden kauden. Autoista löydetyt ongelmat on poistettu ja sijoitukset varmaan paranee.

Janne ja Ella Huupponen osallistuu vaihtelevasti. Ellan katon kautta pyöräyttämä auto on taas kunnossa.

Teemu ja Oskari Hartus  osallistuu toisesta viikonlopusta alkaen. Saa nähdä, mitä Teemu taas on keksinyt. Teemulla rupee olemaan 20 kisakautta lähellä.

Ari Paulasaari, Matti Riekkola,Marko Vainio ja Kari Rauhala osallistuu kaikkin viikonloppuihin

Henna Behm tekee paluun ja tarkoitus on ajaa kaikki kisat.

Anssi Laurell osti Kiiskilöiden autot. Tarkkaa tietoa ei ole millainen osallistuminen on tulossa.

Benjamin Nybacka on kaudelle uusi kuljettaja. Lisäksi voidaan nähdä Benjaminin isä ja veli myös radalla, riippuen kaluston saatavuudesta.

Jani Hotakainen osallistuu muutamaan kilpailuun. 

Kisoissa nähdään jälleen satunnaisia osallistujia, kuten Jussi Hilden, Kimmo Joutvuo ja Jeremi Mattsson. Lauri Riekkola on kysellyt myös autoja. Tulisiko tuolta yksi isä-poika tiimi lisää.

Tiedossa on 2-3 hyvää autoa jotka on myynnissä. Vielä ehtii mukaan.