Kemora 25-27.5 2018

Kemora 25.5. Porukkaa kerääntyy varikolle ja telttapaikkojen pystytystä.
Kauden ensimmäinen treenipäivä ja haetaan jo omia paikkoja lähtöruudussa. Kalustoa on uusittu ja harjoitusajat näyttää siltä, että Top 10 aikoihin tulee muutoksia. Ari Paulasaari, Janne Juhola  ja Sami Inkiläinen pistäneet autonsa kuntoon ihan maalauksista alkaen. Hänninen ja Hyrske alusta alkaen mukana. Kaikkien kohdalla autojen säätäminen lähtenyt kunnolla liikkeelle. Treeneissä 8:n kärki ajaa taas lujaa ja sen takana normaalia menoa.
Hartus särki moottorinsa jo perjantaina. Kampiakseli poikki. Jukka Inkiläisellä moottori vaihtoon. Mitään muuta kummallisempaa ei perjantaille.

Aika-ajot 26.5

Kärjessä ei suurempia yllätyksiä. Kimi 9:s, mistä lie oikaissut. Tero Kiiskilällä moottorin kanssa pientä ongelmaa ja  Juholalle ei aikaa, muilta osin normaalia menoa kaikilta.
Kärki pisti parhaat ajat tauluun jo ensimmäisellä kierroksella. Yokohamat on sellaiset että ne antaa parhaat ulos pikkusen viileenä.
Screenshot_20180603-140908
 
 

Lauantain kilpailu.

 
Lähtö onnistui kaikilta hyvin. Kärjessä tiukkaa taistelua ja sijoitusten vaihtoa. Toisella kierroksella Ekonojalla kolmas mäntä ei enää jaksaa ja auto karusellin jälkeiseen mutkaan. Tässä kohtaa joillakin jäi keltaset vähän vähemmälle huomiolle. Inkiläiselle,Sillanpäälle, Välimäelle  ja Kiiskilälle 3 sijaa penaltia. Lopulta Havinen ykkönen, Hotakainen kakkonen ja Uotila kolmanneksi. Kultainen ananas meni Jari Lahdelle (11. nopein aika) .
Screenshot_20180603-143958
Tästä vähän Incar kuvaa

 
 

Sunnuntain kilpailu

 
Käänteinen lähtöjärjestys kymmenelle parhaalle ajalle. Kimin taktikointi tuotti tulosta ja kakkosruutu. Terolle paalu, mutta ei lähtenyt kisaan. Kansi kiero eikä pahvi pitänyt.
Jo toisella kierroksella järjestys oli asettunut normaaliksi. Ekonojan nousu tyssäsi moottoriongelmiin. Ohessa sijotukset kierros kierrokselta ja lopputulokset
Screenshot_20180603-144710
Screenshot_20180603-145216
Incar kuvaa kilpailusta